Τρόποι Πληρωμής

Ι. Μέθοδος Αντικαταβολής

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελία. Όταν έρθει στο χώρο σας ο υπάλληλος της ταχυμεταφορικής εταιρείας για να σας παραδώσει το δέμα, πληρώνετε μετρητά την αξία της παραγγελίας σας.

ΙΙ. Πληρωμή μέσω PayPal

Η πληρωμή με PayPal γίνεται υπό τους αυστηρούς όρους συναλλαγών που επιβάλλει η εταιρεία PayPal.

ΙΙΙ. Πληρωμή με κάρτα

Δεχόμαστε μόνο χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard.
Η εταιρεία δεν δέχεται κάρτες American Express, Diners Club.

Οι συναλλαγές σας με κάρτα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας. Η πληρωμή με κάρτα είναι απόλυτα ασφαλής, ενώ ταυτόχρονα η προσθήκη του ποσού στο πιστωτικό υπόλοιπο του χρήστη γίνεται άμεσα.

Ο χρήστης που επιλέγει την πληρωμή με κάρτα οδηγείται σε ασφαλή διακομιστή της τράπεζας. Στη συνέχεια, δίνει τα στοιχεία της πιστωτικής του κάρτας και σε περίπτωση που αυτή πάρει έγκριση, το ποσό πιστώνεται στο πιστωτικό του υπόλοιπο στην Nail Station. Κατόπιν, επιστρέφει στην ιστοσελίδα μας και ειδοποιείται για την έκβαση ή μη της συναλλαγής.

ΙV. Ασφάλεια Συναλλαγών με Κάρτες

Οι πληρωμές σας υποστηρίζονται από τις υπηρεσίες πιστοποίησης κατόχου κάρτας Verified by Visa και MasterCard SecureCode των Οργανισμών Πληρωμών Visa και MasterCard αντίστοιχα. Η υπηρεσία πιστοποίησης κατόχου κάρτας παρέχεται από την Τράπεζα, σε συνεργασία με τρίτους παρόχους. Οι υπηρεσίες αυτές έχουν ως σκοπό να σας προσφέρουν πρόσθετη προστασία όταν εκτελείτε πληρωμές από το web με την κάρτα σας, εφόσον έχουν ενεργοποιηθεί από την εκδότρια Τράπεζα της κάρτας που χρησιμοποιείτε κι εφόσον έχετε ήδη αποκτήσει ένα προσωπικό κωδικό (pin) που θα χρησιμοποιείτε αποκλειστικά για τις πληρωμές στο web, ακολουθώντας τις οδηγίες της Τράπεζάς σας. Για την υλοποίηση της υπηρεσίας πιστοποίησης κατόχου κάρτας, ενδέχεται να απαιτηθεί η μεταφορά στοιχείων της κάρτας σας, σε συνεργαζόμενο με την Τράπεζα, τρίτο πάροχο.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Ακόμα κι αν η εκδότρια Τράπεζα της κάρτας σας δεν συμμετέχει ακόμη στις υπηρεσίες Verified by Visa και MasterCard SecureCode, η συναλλαγή σας θα γίνει κανονικά αποδεκτή και θα εκτελεστεί με ασφάλεια.

Επιλέξτε Verified by Visa και MasterCard SecureCode για περισσότερες πληροφορίες.

V. Πληρωμή με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να μεταφέρετε το ποσό οφειλής, σε κάποιον από τους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς:

  • Eurobank (IBAN): GR52 0260 7570 0000 2020 0067 384

  • Τράπεζα Πειραιώς (IBAN): GR03 0172 0350 0050 3508 2929 521

  • Alpha Bank (IBAN): GR61 0140 2170 2170 0231 0038 124

  • Δικαιούχος: ΚΕΦΑΛΟΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΛΕΝΗ

Μετά την κατάθεση επικοινωνήστε μαζί μας για επιβεβαίωση της συναλαγής.

Έξοδα μεταφοράς:
Σε περίπτωση μεταφοράς από άλλη τράπεζα θα πρέπει να φροντίσετε το ποσό που θα φτάσει στο λογαριασμό μας, μετά από τα έξοδα μεταφοράς, να καλύπτει την αξία της παραγγελίας σας για να μπορούμε να την εκτελέσουμε.

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βέλτιστη εμπειρία σας.
Με την περιήγηση σας αποδέχεστε την χρήση και τους όρους.