Το όνειρο που που έγινε πράξη!


Το Nail Station ήταν όνειρο ζωής!

Ανοίξαμε τις πόρτες μας δειλά το 2015, με μόνο όπλο την αγάπη μας για δουλειά και το πάθος μας για δημιουργία. Βασικές αρχές μας ήταν και είναι η αισιοδοξία, το χαμόγελο, η επικοινωνία και η ειλικρίνεια στις παροχές που προσφέρουμε στον κόσμο.

Συνεχίζουμε να υπηρετούμε σωστά τον απαιτητικό και διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της ονυχοπλαστικής, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο, τον κόσμο που μας επέλεξε και μας έδειξε εμπιστοσύνη. Σας ευχαριστούμε που μας βοηθήσατε να κάνουμε το όραμα μας πραγματικότητα.

Η Nail Station είναι εδώ για να προσφέρει ασυναγώνιστη ποιότητα και τεράστια ποικιλία στον τομέα της ομορφιάς και της υγείας των νυχιών. Θα είμαστε κοντά σας και σήμερα και αύριο. Στον όμορφα διαμορφωμένο χώρο μας, καθώς και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε να επωφεληθείτε απο τις εναλλασόμενες προσφορές μας σε ένα εξαιρετικά ζεστό και οικογενειακό περιβάλλον.

  • Συνέπεια στους πελάτες μας
  • Ασυναγώνιστη ποιότητα και ποικιλία προϊόντων
  • Άψογη, προσωπική αλλά και επαγγλεματική εξυπηρέτηση

Το κατάστημά μας


cms-img


Σας περιμένουμε στους υπέροχους χώρους του Nail Station στην Νέα Ιωνία! Ελάτε να σας γνωρίσουμε από κοντά και να σας δειγματήσουμε μια γκάμα άνω των 5.000 κωδικών σε προϊόντα ονυχοπλαστικής και αισθητικής.

Στοιχεία Επικοινωνίας


Αγίας Φωτεινής 76 (50μ απ'τον σταθμό ΗΣΑΠ)
14231, Νέα Ιωνία Αττικής

Τηλ.: (+30) 213 0389796
Κιν.: (+30) 693 02706673

Δευτέρα - Παρασκεύη | 10:30 - 18:30

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βέλτιστη εμπειρία σας.
Με την περιήγηση σας αποδέχεστε την χρήση και τους όρους.