ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ


Το nailstation.gr διαθέτει μία πλούσια συλλογή από επαγγελματικά προϊόντα ονυχοπλαστικής μακιγιάζ, αρώματα και πολλά άλλα επώνυμα προϊόντα. Εγγυόμαστε ότι όλα τα προϊόντα που διαθέτουμε στο nailstation.gr είναι 100% αυθεντικά και ελεγμένα ως προς τη γνησιότητά τους.


ΠΩΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ


1. Χρησιμοποιήστε τις κατηγορίες που βρίσκονται στο κεντρικό menu, πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και βρείτε αυτό που ψάχνετε.
2. Ελέγξετε τα προϊόντα στο καλάθι αγορών κάνοντας κλικ στο link "ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ" το οποίο βρίσκεται στο πάνω δεξιά μέρος της ιστοσελίδας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί "X" - ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ για να αφαιρέσετε προϊόντα από το καλάθι σας.
4. Κάντε κλικ στο κουμπί «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΓΟΡΩΝ» για να ολοκληρώσετε την αγορά σας. Μπορείτε να πληρώσετε είτε με αντικαταβολή, δηλαδή εξοφλώντας με μετρητά τον υπάλληλο της Courier με την παραλαβή της παραγγελίας σας, είτε μέσω πιστωτικής κάρτας,  PayPal, είτε ακόμα και με μεταφορά χρημάτων σε κάποιον τραπεζικό λογαριασμό του nailstation.gr


Η ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΑΓΟΡΑ ΣΤΟ nailstation.gr


Για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε την πρώτη σας παραγγελία, είναι απαραίτητη προϋπόθεση να εγγραφείτε ως νέο μέλος. Εγγραφή μέλους, σημαίνει ότι μπορείτε να ολοκληρώσετε ταχύτατα την παραγγελία σας, μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά την εξέλιξη της παράδοσης του δέματος σας, μπορείτε να διαμορφώσετε το προφίλ σας και να προσθέσετε πολλαπλές διευθύνσεις παράδοσης, ενώ είναι πολύ χρήσιμο να βλέπετε τις προηγούμενες παραγγελίες σας.

Κατά τη διάρκεια της ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας το σύστημα θα σας καθοδηγήσει αυτόματα στην πολύ απλή και γρήγορη διαδικασία εγγραφής.

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βέλτιστη εμπειρία σας.
Με την περιήγηση σας αποδέχεστε την χρήση και τους όρους.