Είναι αυτονόητο για κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της να έχει μια υγιή εμμονή με τα νύχια της.

Θέλουμε να φαίνονται όσο το δυνατόν πιο τέλεια ανά πάσα στιγμή. Για πολύ καιρό "κολλάμε" στα αγαπημένα μας χρώματα... αλλά όσο μεγαλώνουμε αρχίζουμε να εκτιμούμε όλα τα χρώματα,, καθώς και κάποια περιστασιακή τέχνη νυχιών. Παρόλα αυτά, το μόνο πράγμα που δεν αλλάζουμε συχνά είναι το σχήμα των νυχιών μας.

Ωστόσο, η βασίλισσα νυχιών Park Eunkyung μπορεί να μας επηρεάσει για να δοκιμάσουμε κάτι νέο αυτό το καλοκαίρι: Lipstick Nail Shape... δλδ. νύχια σε σχήμα κραγιόν.

> Lipstick Nails Trend
Ναι, τα Lipstick Nails είναι λίγο αντισυμβατικά αλλά παράλληλα πολύ χαριτωμένα. Από το 2019 που πρωτοεμφανίστηκαν η τάση και η δημοτικότητά τους συνεχίζει να αυξάνεται. Παρόλο που νύχια σε σχήμα κραγιόν δεν είναι κάτι που βλέπουμε κάθε μέρα, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι γίνεται όλο και πιο δημοφιλές.
Ενσωματώνει σεξουαλικότητα, θηλυκότητα, ενδυνάμωση και γοητεία.
Τα νύχια σε σχήμα κραγιόν μπορούν να προσαρμοστούν για οποιοδήποτε μήκος.
Σε αντίθεση με τα σχήματα stiletto ή coffin, τα Lipstick φαίνονται υπέροχα είτε έχετε επεκτάσεις, έχετε μεγαλώσει τα δικά σας φυσικά νύχια ή απλώς τα κόβετε.

> Ελάχιστο Nail Art μπορεί να είναι καλύτερο!
Παρόλο που είναι διασκεδαστικό να παίζεις με υπερβολική τέχνη νυχιών, αν επιλέξεις αυτό το σχήμα, μπορεί να θέλεις να αφήσεις το πραγματικό νύχι να μιλάει.

> Ακόμα και εάν είστε διστακτικοί, μπορείτε εύκολα να αλλάξετε γνώμη!
Αν σας αρέσει η εμφάνιση των Lipstick Nails, αλλά δεν είστε σίγουροι αν είναι σωστό για εσάς, υπάρχει ένας εύκολος τρόπος δοκιμής πριν. Φτιάξτε αρχικά μόνο 2 δάχτυλα... Εάν σας αρέσει, προχωρήστε. Εάν όχι, μπορούν εύκολα να το διαμορφωθούν σε άλλο σχήμα, χάνοντας μόνο ένα μικρό μήκος.

Γιατί το σχήμα των νυχιών σας είναι εξίσου σημαντικό με την τέχνη των νυχιών σας!

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βέλτιστη εμπειρία σας.
Με την περιήγηση σας αποδέχεστε την χρήση και τους όρους.