- Menu
-
BRANDS
-
.
-
.
-
.
-
.
-
.
-
.
-
.
-
.
-
.
-
.
-
.
-
.
-
.
-
.
-
.
-
.
-
.
-
.
-
.
-
.
-
-
ΝΥΧΙΑ ΗΜΙΜΟΝΙΜΑ
- Bluesky
- Blackey
- CND Shellac
- Βάσεις & Γυαλιστικά
- Αφαίρεση & Prep
ΤΕΧΝΗΤΑ- Gels
- Acryl Gels
- Ακρυλικά
- Tips & Φόρμες & Κόλλες
- Πινέλα
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ- Vinylux
- Bluesky απλά
- Elixir
- Στεγνωτικά
- Base & Top
- Αραιωτικά
SPA & ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ- Μανικιούρ
- Πεντικιούρ
- Spa
- Self tan
NAIL ART- Swarowski & Glitters
- Ρόδες & 3D
- Στάμπες & Foil
- Αυτοκολ. & Tatoo
- Art Gels
- Διάφορα
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ- Εργαλεία
- Λάμπες
- Τροχοί & Φρεζάκια
- Αποστειρωτές
- Απορροφητήρες
- Αξεσουάρ
- Βαλιτσάκια
ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ- Λίμες & Buffer
- Προετοιμασία
- Aceton & Thinner
-
ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΤΑΙΝΙΕΣΡΟΛΕΤΕΣΠΑΡΑΦΙΝΗ
-
ΜΑΛΛΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
-
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕκπτώσειςΣετ Προϊόντων
- ΦΘΙΝΟΠ. ΧΕΙΜΩΝΑΣ '23
- BLOG
Oι πολύχρωμες ακρυλικές πούδρες είναι τέλειες για να αφήσετε την φαντασία σας να δουλέψει και να δημιουργήσετε κάθε σχέδιο Nail Art.
Πανέμορφα χρώματα τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλες τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται ακρυλικές σκόνες.
Οδηγίες Εφαρμογής Nail art με ακρυλικές σκονίτσες:
1. Κάνουμε προετοιμασία για καθαρό νύχι χωρίς πετσάκια.
2. Ξεκινάμε απλώνοντας μια στρώση Blackey primer και το αφήνουμε να στεγνώσει φυσικά για 2 λεπτά (όχι στο φουρνάκι)
3. Συνεχίζουμε απλώνοντας μια στρώση Blackey base coat (βάση) και πολυμερίζουμε με UV (2 λεπτά) ή LED (30-60 δεύτερα).
4. Περνάμε δύο λεπτές στρώσεις από το ημιμόνιμο χρώμα Blackey της επιλογής μας και πολυμερίζουμε πάλι με UV (2 λεπτά) ή LED (30-60 δεύτερα). Επαναλαμβάνουμε άλλη μία φορά μόνο εάν χρειάζεται.
5. Περνάμε το Blackey Non Wipe top coat (γυαλιστικό) και πολυμερίζουμε με UV (2 λεπτά) ή LED (30-60 δεύτερα).
6. Σχεδιάζουμει το σχέδιο της επιλογής μας με λίγο Blackey Non WipeTop Coat χρησιμοποιώντας ένα λεπτό πινέλο και πριν το ψήσουμε, "πασπαλίζουμε" με ακρυλική σκόνη στο χρώμα της επιλογής μας. Τινάζουμε και πολυμερίζουμε.
- Απόχρωση
- Σετ Χρωμάτων
- Τύπος Κάλυψης
- Πλήρης κάλυψη
- Είδος Ακρυλικού
- Σκόνες Ακρυλικού
Βαθμολογία Σχόλια (0)