EVELINE | FPM-2 | Θεραπεία ποδιών...

EVELINE | FPM-2 | Θεραπεία ποδιών peeling και μάσκα 2 x (6ml)

Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
2,40 €
με ΦΠΑ

Θεραπεία ποδιών peeling και μάσκα (2 x 6ml)

• Peeling και Μάσκα ποδιών 2 σε 1

• Peeling: Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, λειαίνει και θρέφει το δέρμα

• Μάσκα: Αντιοξειδωτική δράση, βελτιώνει την μικροκυκλοφορία

 

Η πλούσια φόρμουλα παρέχει εντατική αναγέννηση και ανοικοδομεί το λιπιδικό φράγμα του δέρματος, αποκαθιστώντας την άνεσή του.

ΒΗΜΑ 1. Peeling: Χάρη στους κρυστάλλους απολέπισης, απομακρύνει γρήγορα και αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα και την ξηρή επιδερμίδα. Τα εκχυλίσματα μεταξιού και φασκόμηλου λειαίνουν το δέρμα και το κάνουν απαλό και ελαστικό. Θρέφει εντατικά και αναζωογονεί ακόμη και τα βαθιά στρώματα του δέρματος.

Οδηγίες χρήσης:

Απλώστε σε ελαφρώς υγρά πόδια και κάντε μασάζ για λίγα λεπτά, μετά ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Για ισχυρότερο αποτέλεσμα απολέπισης.

ΒΗΜΑ 2. ΜΑΣΚΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ: Η φόρμουλα που βασίζεται σε εκχύλισμα κόκκινου κρασιού και πολύτιμο έλαιο μαρούλας παρέχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία, χάρη στην οποία αναγεννάται εντατικά ακόμη και το πιο κατεστραμμένο δέρμα.

Οδηγίες χρήσης:

Απλώστε ένα παχύ στρώμα της μάσκας σε καθαρά και στεγνά πόδια. Αφήστε να απορροφηθεί, κάντε μασάζ στην περίσσεια με κυκλικές κινήσεις. Ενεργά συστατικά: Απολέπιση κρυστάλλων, εκχύλισμα μεταξιού, εκχύλισμα φασκόμηλου, εκχύλισμα κόκκινου κρασιού, λάδι Marula.

Είδος & Χρήση
Peeling
Κρέμες & Μάσκες Πεντικιούρ
#FPM-2-EVELINE
No reviews
Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

16 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βέλτιστη εμπειρία σας.
Με την περιήγηση σας αποδέχεστε την χρήση και τους όρους.